Efficiënt en gemakkelijk: één partner voor al uw ICT-zaken

De innovaties en nieuwe mogelijkheden op het gebied van ICT gaan razendsnel. Wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. Bijvoorbeeld als er gesmeten wordt met technische uitdrukkingen. En de zoveelste innovatie wordt aangeprezen als een revolutionaire en vooral onmisbare oplossing.

Microsoft Office 365 Cloud-omgeving

Natuurlijk wilt u als ondernemer zo efficiënt en prettig mogelijk werken met uw apparatuur en apps/software. Als pragmatische businesspartner geven de automatiseringsspecialisten van Telecombinatie Soest heel helder antwoord op uw vragen en geven wij u gevraagd en ongevraagd passende adviezen. Wij vinden slimme oplossingen die goed aansluiten bij de uitdagingen en ambities van uw bedrijf. Onze oplossingen, vaak gebaseerd op de innovatieve en solide Microsoft Office 365 Cloud-omgeving, maken processen flexibeler, eenvoudiger en veiliger.

Toekomstgerichte verhoging van uw efficiency

Uitgangspunt bij onze oplossingen is dat u altijd en overal op de meest veilige manier kunt werkend. Gebaseerd op uw vraag richten we voor u ‘de ideale nieuwe werkplek’ in. Uiteraard met onder meer gemakkelijk te gebruiken mogelijkheden voor video-vergaderen. Wij zijn uw nauw betrokken partner voor uw complete ICT: hard- en software, Cloud-software, accessoires, advies, installatie/implementatie (op locatie en afstand), beheer en support (op afstand) en reparatieservice. Het bieden van continuïteit met goed werkende ICT-oplossingen met toekomstgerichte Cloud-oplossingen, een geautomatiseerde back-up en een adequate support en service zijn daarbij van essentieel belang.

Telecombinatie Soest biedt hulp op afstand. Wij bieden u ondersteuning bij uw computerproblemen door op afstand op uw computer mee te kijken. Door middel van Teamviewer of Quickassist zijn wij in staat u op afstand te ondersteunen en uw computerproblemen op afstand te verhelpen. Via een beveiligde verbinding om t de verbinding tot stand. We inventariseren naar het probleem, proberen de oorzaak te achterhalen en gaan voor u aan de slag.

Is uw computer is gecrasht of uw smartphone defect? Dan kunt u het apparaat bij ons langs brengen of door ons laten ophalen voor reparatie. Wij verzorgen de reparatie en zorgen dat u weer verder kunt genieten van uw apparaat!
Kijk op onze reparatie pagina voor meer informatie.

Heeft u een probleem met uw computer? Bel dan met 035-3333031 hulp op afstand.

Tarieven computerwerkzaamheden:

Prijs per kwartier voor consumenten / ZZP’er op locatie of in de winkel € 15,- incl. BTW*
Prijs per uur voor ICT werkzaamheden voor MKB klanten op kantoor € 80,- excl. BTW*

*Prijs per kwartier waarvan de eerste / 1e 45 minuten volledig in rekening worden gebracht.
Geen voorrijkosten in Soest, Soesterberg, Baarn, Hoogland en Amersfoort.
Daarnaast reistarief van 25 cent per km, excl. btw en excl. parkeerkosten.