Telecombinatie Soest: servicegerichtheid zit in ons DNA

Telecombinatie Soest is een begrip in de telecommunicatie. Dankzij een goed objectief advies, maar ook door de levering van kwaliteitsproducten en het verlenen van uiteenlopende diensten, zowel aan particulieren als aan ZZP’ers en MKB-ondernemers. Wij hebben veel ervaring met mobiele en vaste aansluitingen en de installatie hiervan. Als geen ander ontzorgen wij u – op een heel pragmatische manier – in de wereld van de telefonie en ICT. In begrijpelijke taal maken wij de verschillende keuzemogelijkheden inzichtelijk voor u en denken graag met u mee bij het realiseren van besparingen. Zowel bij vaste telefonie, mobiele telefonie als ICT-oplossingen. Heeft u een vraag of een (acuut) technisch probleem? Neem dan gewoon contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij zijn u graag van dienst!

Lees hieronder de specialiteiten van de experts van Telecombinatie
Maak kennis met het team Soest!

Christiaan

Ondernemer en technische bedrijfsadviseur, all-rounder in telefonie- en ICT-oplossingen, gespecialiseerd in zakelijke vraagstukken/complexe technische uitdagingen. Ervaren expert op het gebied van cloud-oplossingen waaronder Microsoft Office 365 en het faciliteren en verlenen van databeveiligingsdiensten.

David

Specialist in mobiele telefonie voor particulieren, ZZP’ers en MKB-ondernemers. Heeft een diepgaande kennis van en ervaring met onder meer VoIP (internetbellen) binnen de zakelijke markt.

Jeron

ICT- en netwerkspecialist voor met name zakelijke relaties. Ervaren expert op het gebied van kantoorautomatisering met veel kennis van praktische cloud-oplossingen (o.a. Microsoft Office 365), hosting en databeveiliging om o.a. virussen en Ransomware buiten de deur te houden.

Mike

Supportmedewerker gespecialiseerd in het op afstand verhelpen van software-issues bij particuliere en
zakelijke klanten die gebruikmaken van Microsoft Windows en Microsoft Office 365.