Telecombinatie hecht veel waarde aan tevreden klanten.
Hieronder vertellen klanten zelf hun ervaring met Telecombinatie Soest.

Sander van Buiten (Arthur&Willemijn) over Telecombinatie Soest:
“Altijd direct contact persoonlijk contact met een specialist”

“Arthur&Willemijn is al bijna 40 jaar een bekende dames/vrouwenmodeketen met een bijzondere merkenmix. We zijn een echt familiebedrijf en hebben inmiddels winkels in Amersfoort, Utrecht, Bussum, Soest, Woerden en Zeist. Uiteraard hebben we ook een webshop. We werken al zo’n 7 jaar samen met Telecombinatie Soest. Naar volle tevredenheid. Ze verzorgen een belangrijk deel van onze ICT en hebben ons een tijdje geleden prima geholpen met onze overstap naar de Cloud. Ook hardware waaronder desktopcomputers, notebooks, monitoren en printers kopen we rechtstreeks bij hen in. Dat is een bewuste keuze. Als je die producten zelf koopt bij een elektronicawebshop ben je een beetje goedkoper uit maar dan moet de apparatuur nog werkend gemaakt worden volgens je eigen wensen. Wij doen het andersom: we leggen onze wensen voor, de specialisten van Telecombinatie Soest geven advies en vervolgens wordt de knoop doorgehakt. Het leuke is dat Telecombinatie Soest ook regelmatig met ongevraagd advies komt. Dat gold ook bij ons abonnement voor onze 12 mobiele telefoons. Ze kwamen met een maatwerkoplossing waarmee we fors op onze telefoniekosten besparen. Wat ik het prettigste vind van Telecombinatie Soest? Het directe en persoonlijke contact en hun servicegerichtheid waarbij ze goed met je meedenken en met praktische oplossingen komen.”

Arthur&Willemijn Telecombinatie

Piet Hoek (Intersport van Dam) over Telecombinatie Soest:
“Vakkundige en snelle specialist voor al onze hard- en software”

“Telecombinatie Soest verzorgt voor ons alle hardware en software. En dat doen ze goed, prima zelf. Onlangs hebben ze ons geholpen met een nieuwe digitale VoIP-telefooncentrale. Die heeft zichzelf al snel terugverdiend en maakt ons team van 15 medewerkers veel flexibeler. Een paar maanden geleden hebben ze de Wifi-verbinding in onze winkel, die heeft een vloeroppervlakte van zo’n 2.000 m2, ingrijpend vernieuwd. In de winkel is er nu overal een heel stabiele en krachtige Wifi-verbinding. Telecombinatie Soest denkt altijd heel oplossingsgericht mee, ook op het gebied van ICT-beveiliging. Wat wij bijzonder prettig vinden is dat ze altijd paraat staan voor ondersteuning, zowel bij acute problemen als onderhoud. Hun hulp op afstand werkt prima.”

Intersport van Dam Telecombinatie

Edwin Majoor (Majoor Makelaars) over Telecombinatie Soest:
“Servicegerichte totaal-partner voor ICT en telefonie”

“We werken al een tijd heel prettig samen met Telecombinatie Soest, met name met eigenaar/ICT-specialist Christiaan. Ze verzorgen voor onze makelaarskantoren in Soest en Baarn letterlijk alles op het gebied van ICT en telefonie. We werken naar volle tevredenheid in de cloud dus zonder fysieke server en hebben een superstabiele internet- en wifi-verbinding. Hebben ze allemaal volledig naar wens geïnstalleerd. Ze leveren ook al onze hardware waaronder werkstations en grote beeldschermen. Voorheen kwamen ze voor onderhoud en service altijd naar ons toe, inmiddels verlenen ze service vooral op afstand via Teamviewer of Quicksupport. Hierbij nemen ze dan je computer over en verhelpen terplekke het probleem of voeren de update uit. Het fijne van Telecombinatie Soest vind ik hun brede kennis op het gebied van kantoorautomatisering en bellen via internet en hun primaserviceverlening zonder ‘9 tot 5-mentaliteit’. Is er een probleem, dan lossen ze het op, desnoods ’s-avonds of ’s nachts. Eigenlijk precies zoals wij zelf ook onze klanten van dienst zijn.”

Majoor Makelaars Soest / Baarn Telecombinatie