Wij zijn Telecombinatie
Telecombinatie Soest is een begrip in de telecommunicatie door de levering van producten en diensten voor het MKB en de consumentenmarkt. Zowel de mobiele als vaste aansluitingen en de installatie hiervan maken deel uit van onze portfolio. Wij ontzorgen u in de wereld van de telefonie en ICT; wij maken uw keuzemogelijkheden inzichtelijk en denken mee in het realiseren van besparingen op het gebied van zowel vaste als mobiele telefonie en uw ICT. De klantspecifieke wensen staan hierbij centraal. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak!

Telecombinatie Soest is sinds april 2017 erkend door Techniek Nederland als het 50ste erkende reparatiebedrijf in Nederland.
De erkenning van elektrotechnische reparatiebedrijven is een initiatief van brancheorganisatie Techniek Nederland. De titel geeft klanten extra garantie dat hun apparaat bij deze bedrijven in goede handen is. De firma Telecombinatie uit Soest is één van de 50 bedrijven die inmiddels aan de zware eisen van deze erkenning voldoen. Met het certificaat dat de firma Telecombinatie onlangs ontving, laat het zien dat het een betrouwbare vakman is die goede kwaliteit en snelle service biedt. Maar ook dat het bedrijf goed opgeleid personeel in dienst heeft en duidelijke reparatie- en garantievoorwaarden biedt. Kortom, een partij waar u met een gerust hart uw dierbare smartphone, tablet of de onmisbare computer vol met waardevolle data aan kunt toevertrouwen.