Specialist in zakelijk telecom- en ICT-producten/diensten

Telecombinatie Soest zakelijk is de onafhankelijke dienstverlener bij uitstek in zakelijke telecom en ICT voor ZZP’ers en MKB. Met ons brede portfolio in vaste en mobiele telefonie, internet én ICT diensten kunnen wij uw bedrijf volledig ontzorgen. Wij kunnen van dienst zijn met alle mobiele zakelijke netwerkproviders en u daarom perfect adviseren en de oplossing bieden die het beste bij u past. Laat u vrijblijvend informeren door onze specialist Christiaan.

ZZP / MKB Telecom soest

Mobiele telefonie

zakelijk mobiele telefonie

Zakelijk mobiel

Wij leveren zakelijk mobiel voor de ZZP- en MKB-markt. Als zakenpartner/dealer van KPN, Vodafone, Dean One, Ziggo en T-Mobile kunnen we u altijd de best mogelijke zakelijke deal bieden. Uw huidige facturen leggen we voor bij diverse providers en vervolgens doen wij u het best mogelijke aanbod.

Vaste telefonie

vaste telefonie

Zakelijk telefonie (VoIP)

Wij verzorgen ook VoIP telefonie (internetbellen)voor de zakelijke markt. Ook dan verzekeren wij als partner/dealer van KPN, Vodafone, Ziggo, T-Mobile en Dean One u altijd van de best mogelijke deal. Stuur ons uw huidige facturen. Wij maken dan voor u een vergelijking bij de verschillende providers en verrassen u vervolgens met een uiterst aantrekkelijk aanbod.

Internet

Zakelijk internet

Wij zijn gespecialiseerd in internet voor de zakelijke markt. Daarbij bieden wij een compleet producten en diensten en een maximale ontzorging. Wij verzorgen de aanvragen, de installaties op locatie en bieden support op afstand of op locatie, onder meer bij extra vraagstukken. Vooraf inventariseren onze specialisten de  verschillende mogelijkheden die het beste passen bij uw situatie en wensen.

ICT diensten

extra diensten

Kantoorautomatisering

Wij zijn uw all-round ICT-partner en verzorgen elk mogelijk zakelijk
ICT-vraagstuk, ook in complexe situaties. Niet alleen leveren wij de hardware en software, wij verlenen eveneens installatie-, implementatie- en supportdiensten, zowel op locatie als op afstand. De kreten SaaS, Haas, Waas zijn ons niet onbekend. Ook bij deze vraagstukken kunnen wij u en uw bedrijf volledig van dienst.

Pandbeveiliging

beveiliging

Pandbeveiliging

U wilt een goede beveiliging van uw pand en/of huis? Wij zijn dealer en monteur van het vooraanstaande merk Hikvision. Met hun uiterst solide en duurzame camera’s bent u verzekerd van een uitstekende beveiliging!

Reparatiediensten

Telefonie reparatie

Reparatiedienst

Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende reparatieservice aan uw hardware. Wij werken voor diverse verzekeraars en verzorgen ook de afhandeling van de factuur. Ontdek het zelf: telefonie voor uw bedrijf is bij ons in goede handen.

Accessoires

zakelijk accesoires

Accessoires

Presentatie geven met een pointer? Kabel nodig voor uw beamer? Wij leveren, vaak direct uit voorraad, alle kabels voor uw bedrijf waaronder netwerkkabels. U kunt bij ons terecht voor laders, tassen, etc.