Telecombinatie Soest verleent hardware en software service voor uw Samsung smartphone of Samsung tablet. Is uw Samsung telefoon of Samsung tablet gevallen en hierdoor defect geraakt? Is de batterij van uw Samsung aan vervanging toe of heeft u software problemen? Telecombinatie Soest biedt u de zekerheid van een goede Samsung telefoon reparatie. Voor zowel software en hardware en dit voor alle typen Samsung telefoons en Samsung tablets. In de meeste gevallen kunt op uw reparatie wachten. Kunt u er niet op wachten? Laat uw toestel dan gerust achter. Bij ons krijgt u altijd een leentoestel als u uw toestel ter reparatie aanbied. Zo blijft u altijd mobiel!

Samsung reparatie Telecombinatie Soest

Samsung telefoon reparatie bij Telecombinatie.

Wij repareren alle Samsung smartphones zowel oud als nieuw. Wij werken ook voor verzekeraars en gebruiken altijd originele onderdelen. Zo bent u verzekerd van een uitstekende uitgevoerde reparatie! Wilt u een actuele prijs voor uw reparatie? Kom dan langs naar de winkel voor uw prijs.

Hieronder een lijst van meest voorkomende modellen en de reparaties:

S20, S20 plus, S10, S10 plus, S9, S9 plus, S8, A20, A30, A40, A50, A51, A41
De reparaties die het meest voorkomen zijn display reparaties en accu vervangingen.

Wist u?

Dat na de Samsung Galaxy reparatie u uw toestel alsnog kunt verzekeren! Als erkend reparateur namens Techniek Nederland heeft Telecombinatie Soest en de verzekeraar een samenwerkingsverband opgezet die ervoor zorgt dat u als klant de mogelijkheid heeft alsnog het toestel te verzekeren na uw reparatie. Een nieuw ongelukje zit in een kleine hoekje, denk aan de hoge kosten van een hedendaags nieuw scherm.. die kosten kunnen aardig oplopen! Een maandpremie is er al vanaf 5,95 per maand incl diefstalverzekering en alle schades!

Telecombinatie Soest biedt voor Samsung Galaxy smartphone’s en Samsung Galaxy tablet’s reparaties aan in Soest en voor klanten uit de regio Soest, Amersfoort, Baarn, Soesterberg, Leusden, Laren, de Bilt, Bilthoven, Zeist, Utrecht, Nieuwegein, Hilversum en Amsterdam.