Zakelijk mobiele abonnementen

Als zakelijk partner van KPN, Yes Telecom, DeanOne, Telfort, Vodafone en T-Mobile kan Telecombinatie zakelijk u adviseren over de beste zakelijk telecom oplossingen Telecombinatie helpt uw onderneming ontzorgen voor al uw zakelijke telecommunicatie. Ieder bedrijf is uniek en hierdoor is vaak maatwerk vereist. Van onbeperkt bellen in het binnenland of buitenland, Mifi Dongel voor alleen datagebruik voor onderweg tot abonnementen met gelijke einddatum. Heeft u een tijdelijk abonnement nodig? Ook daarin kunnen wij u in voorzien. Looptijden vanaf 1 maand behoort tot de mogelijkheden.

Belminuten en data tegoeden delen
Heeft u meerdere nummers in uw bedrijf dan kunt u alle telefoonnummers koppelen in een groep. Dit zorgt ervoor dat u uw belminuten en data kunt delen met elkaar. Zo heeft u bijvoorbeeld collega’s die weinig data gebruiken en collega’s die veel data gebruiken. Hier hoeft u dan geen aparte bundels voor aan te schaffen. De data is te gebruiken voor uw smartphone, USB dongel of Mifi router. Kortom voor het gehele bedrijf inzetbaar.

Bellen in en naar het buitenland
Nederlandse ondernemingen, ook het MKB, globaliseren in toenemende mate. Daarbij is bereikbaarheid en het volledig gebruik kunnen maken van alle mobiele faciliteiten steeds meer een must. Ook hierbij kunnen wij de juiste abonnementen of aanvullende modules kiezen. Van onbeperkt tot op maat ingericht. Zelfs met EU modules die in een groep van meerdere collega’s kunnen worden aangesloten. Zo gebruikt diegene die in het buitenland zit ook de te goeden van de collega’s die gewoon in Nederland zijn. Zijn de bundels op? Dan kan er zo weer een bundel gekoppeld worden. Gezamenlijk data gebruiken behoort hier ook tot de mogelijkheden.

Hardware, depot of cash back
Uiteraard kunnen wij bij uw zakelijk mobiele abonnementen ook de juiste telefoons, smartphones en accessoires leveren. Heeft u geen telefoons nodig op dat moment dan kunt u ook kiezen voor het opzetten van een depot. Dit depot is een soort spaarpot om daaruit toekomstig aan te schaffen telefoons of accessoires te bekostigen.

Vast en Mobiel integratie in uw bedrijf
Heeft u de wens in uw bedrijf uw vaste telefonie en mobiele telefonie naadloos te laten aansluiten?
Dan is wellicht goed om u te laten informeren Ook bestaat er de mogelijkheid voor uw bedrijf voor een Vast en Mobiel integratie. Klik voor meer Vast en Mobiel integratie mogelijkheden op de providers voor meer informatie:
DeanOne  – Yes Telecom.

Contact
Wilt u direct zien of u kunt besparen? Mail dan uw inloggegevens van uw provider of zend uw drie laatste facturen naar soest@Telecombinatie.nl. Binnen een paar dagen ontvangt u een advies op maat.

Contact

Telecombinatie Soest
van Weedestraat 4
3761CE Soest
Tel.nr. 035-7370270
Email: soest@Telecombinatie.nl

ICTWaarborg

Recensies van servicebedrijf Optie1 Soest op www.zoekcomputerhulp.nl

Facebook

Twitter