Zakelijke totaal-partner voor ICT, Cloud, VoIP en mobiele telefonie

Of u nu ZZP’er bent of een bedrijf heeft met bijvoorbeeld 10 of meer medewerkers: uw hardware, (cloud) software en internetverbinding zijn van essentieel belang voor uw bedrijf. Uw laptop, smartphone(s), desktop-PC(’s), printer en eventueel uw tablet moeten probleemloos werken. Overal en altijd. Natuurlijk is een storing niet uit te sluiten. Het blijft techniek. En die is helaas niet altijd volledig voorspelbaar. Wel garanderen wij u een meer dan uitstekende service zodat u verzekerd bent en blijft van continuïteit.

A-merken en objectieve ICT-advisering

Wij leveren uitsluitend A-merken waardoor u altijd verzekerd bent van een goede garantie. Minstens zo belangrijk is onze jarenlange ervaring en uiterst pragmatische denk- en werkwijze op het gebied van kantoorautomatisering. Automatisering is bij ons geen doel op zich. Doel is dat u als ondernemer kunt doen wat u wilt. Uw ICT moet daarbij ondersteunend zijn en nieuwe mogelijkheden en kansen bieden. En niet beperkend zijn. De automatiseringsspecialisten van Telecombinatie Soest adviseren objectief, toekomstgericht en in heldere taal. Bij een automatiseringsvoorstel leggen wij een aantal alternatieven voor.  

Complete partner voor kantoorautomatisering

Als all-round partner voor uw zakelijke ICT/kantoorautomatisering en telecommunicatie bieden wij u een compleet pakket producten en diensten:

  • Hardware: o.a. smartphones (wij zijn geautoriseerd Apple-reseller), laptops, tablets en printers.
  • Cloud-software: o.a. Microsoft Office 365 en Microsoft Windows.
  • Beveiligings-software: Actieve ESET beveiligingssoftware voor Windows, Mac en Android
  • Accessoires: o.a. toetsenborden, muizen en kabels voor alle devices.
  • Advies: o.a. over werkplek-inrichting, netwerkbeheer, databeveiliging. Doel hierbij: efficiencyverhoging en kostenbeperking.
  • Installatie/implementatie (op locatie en op afstand): o.a. internetverbindingen, Wifi-verbindingen, VoIP-telefoniesystemen en integrale Cloud-oplossingen.
  • Beheer en support op afstand: wij monitoren uw ICT-omgeving, verhelpen storingen binnen de met u overeengekomen responstijd en zijn tijdens kantooruren paraat voor een vakkundige technische ondersteuning. Dat kan via de telefoon maar ook via Teamviewer waarbij we, na uw akkoord, op afstand tijdelijk toegang krijgen tot uw werkplekcomputer en u direct van dienst kunnen zijn.
  • Reparatie: wij zijn gecertificeerd repair center voor Apple iPhones en verzorgen eveneens reparaties aan overige merken en andere apparatuur.